De Frietmobiel: een originele culinaire invulling van uw feest of evenement

"Bent u op zoek naar een originele manier om uw feest

of evenement nét dat beetje meer te geven?"

 

Dan kan De Frietmobiel u een unieke oplossing bieden! Dankzij onze frietmobiel genieten u en uw gasten van de lekkerste frietjes en snacks. Wij zijn gevestigd in Blankenberge, maar zijn actief in heel België.

Het organiseren van een feest of evenement neemt veel tijd en energie in beslag. U verdient het echter om samen met uw gasten te genieten. Laat de catering daarom over aan de betrouwbare medewerkers van onze frietmobiel. Wij zorgen voor het laden en lossen, het aankopen van de benodigde ingrediënten, het bereiden van heerlijke frietjes en snacks en het opruimen na afloop.

 

Niet enkel de culinaire omkadering van uw feest staat bij ons centraal, ook de kwaliteit van het eten is van belang. Onze frietjes en andere snacks worden bereid met hoogstaande ingrediënten: dat smaakt u meteen! Alles wordt ter plaatse gebakken en u kunt kiezen uit een groot aanbod aan snacks. Voor elk wat wils dus.

Wij dragen een vriendelijke bediening en een dienstverlening op maat hoog in het vaandel. Het is dan ook onze missie om keer op keer een uitstekende catering voor elk evenement te garanderen. Daar kunnen onze vele tevreden klanten van getuigen.

 

Ontdek onze buitengewone frietmobiel en boek ons voor uw volgende feest of evenement! Of u nu een verjaardagsfeest, communiefeest, huwelijksfeest of bedrijfsevenement organiseert, De Frietmobiel biedt een service op maat tegen scherpe tarieven in heel België. Contacteer ons voor meer informatie of als u vragen heeft.